Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Madysson (6), Abbygail (4) i Oumy (2) majka je prvo zaključala u šupu, a onda ih žive zapalila.


Thioro Mbow (35) navodno je zapalila svoje tri kćeri, a onda nazvala njihovog oca da sluša kako vrište. 'Slušaj njihovo vrištanje. Ja čujem njihove vriskove, ali neću učiniti ništa da ih spasim', navodno mu je rekla i dodala kako bi mu bilo bolje da se požuri, ali da djevojčice ipak neće stići spasiti, piše Daily Mail. 

Vezani članci Dijete na TikToku, ilustracija Novi trend s društvenih mreža zaprepastio sve - djeca legnu na cestu i čekaju auto. Profesorica savjetuje roditeljima kako razgovarati s djetetom Sudijski princ Mohammed bin Salman (Foto: AFP) Izvješće američke obavještajne agencije: Saudijski princ odobrio likvidaciju novinara Jamala Khashoggija

Madysson (6), Abbygail (4) i Oumy (2) preminule su u pažaru u svojoj kući u belgijskom gradiću Lennik.

Prije nego ih je ubila, majka je djevojčice navodno zaključaka u šupu gdje ih je potom žive zapalila.

Djevojčica (11) optužena za ubojstvo jer je nasmrt pretukla 2-mjesečnu bebu

Kada je od nje same doznao što je napravila, otac djevojčica nazvao je svoju sestru koja živi u njihovoj blizini i zamolio je da što prije ode do njih. Kada je njegova sestra stigla na mjesto događaja, u vrtu je zatekla spaljena tijela.

'Deset minuta vrištanja i onda je sve bilo gotovo', navodno joj je mirnim tonom rekla majka djevojčica koja je uhićena pod sumnjom za ubojstvo.

Par je navodno vodio bitku za skrbništvo nad djecom. Žena se na brutalno ubojstvo svoje djece odlučila kada je od suprugovog odvjetnika dobila pismo u kojem on traži skrbništvo nad njima.

Njezina najstarija kći iz prethodne veze preživjela je jer je bila u školi.

Na smrt pretukao optuženog pedofila jer mu je snimao kćer

'Prije nego sam otišao na posao zagrlio sam najmlađu koja je već bila budna', ispričao je shrvani otac i dodao kako još uvijek ne može vjerovati što se dogodilo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook