Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava kod Celevelanda

Djevojčica(11) optužena za ubojstvo jer je nasmrt pretukla 2-mjesečnu bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dadilja je zaspala a njezina 11-godišnja kći odvela bebu u drugu prostoriju te ju udarala po glavi i gornjem dijelu tijela.

Djevojčica (11) iz Wickliffea koji se nalazi u blizini grada Clevelanda u američkoj saveznoj državi Ohio optužena je za ubojstvo jer je nasmrt pretukla dvomjesečnu djevojčicu koju je dadiljala njezina majka, javlja cleveland.com.

Pročitajte i ovo 19-godišnjak s nožem, ilustracija Strava u Njemačkoj Mladić nasmrt izbo roditelje i brata: Krvavi pohod preživjela je samo sestra Vanja Strašna tragedija Poznati rezultati obdukcije ubijene djevojčice Vanje: Otkriveno kako je stradala

Policija je izvijestila da je djevojčica pretukla bebu u petak. Prema njihovom opisu, 39-godišnja dadilja, njezina 11-godišnja kći i beba bili su u podrumu kuće. Dadilja je zaspala a njezina 11-godišnja kći odvela bebu u drugu prostoriju te ju udarala po glavi i gornjem dijelu tijela. Vratila se u podrum s krvavom bebom u rukama i probudila majku koja je nazvala 911.

Na smrt pretukao optuženog pedofila jer mu je snimao kćer 

Beba je prebačena u bolnicu. Zadobila je teške ozlijede mozga, jetre, bubrega i slezene. Liječnici je nisu uspjeli spasiti.

Protiv 11-godišnjakinje na sudu za maloljetnike optužnica je podignuta u ponedjeljak. Nalazi se u pritvoru za maloljetnike, a policija je kazala da djevojčica nije pokazala kajanje nakon nasilnog napada na bebu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene