Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti joj 20 godina zatvora

Majka monstrum dvije godine skrivala kći u prtljažniku auta, pronašao ju mehaničar: "Ležala je gola u vlastitom izmetu"

Rosa-Maria Da Cruz (Foto: AFP)
Rosa-Maria Da Cruz (Foto: AFP) Foto: Afp
Francuskinja Rosa-Maria Da Cruz optužena je za zlostavljanje svoje dvogodišnje kćeri zbog čega joj prijeti 20 godina zatvora.

Da Cruz je optužena kako je dijete skrivala od obitelji te ga držala u prtljažniku automobila i godinama zanemarivala.

Pročitajte i ovo Zec, Ilustracija U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!" Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim

Tada dvogodišnja Serena pronađena je 2013. u gradu Terrasson-Lavilledieu u regiji Dordogne, a u prtljažniku automobila pronašao ju je mehaničar.

Muškarac je otkrio djevojčicu u prtljažniku automobila kako gola leži u vlastitom izmetu. Pedesetogodišnja Da Cruz istražiteljima je nakon stravičnog otkrića vlastitu kći opisala riječima: „To nije dijete, to je stvar“., javlja BBC News

Danas sedmogodišnja Serena smještena je u udomiteljskoj obitelji dok su njezina dva brata i sestra vraćena roditeljima nakon vremena provedenog s udomiteljima.

Optužbe protiv partnera Rose Da Cruz, koji je tvrdio nije znao za dijete, su odbačene. Očekuje se kako će suđenje trajati između pet i sedam dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene