Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strašna tragedija

Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U Saveznoj državi Missouri jedna je majka, kako tvrdi, svoju bebu zabunom na spavanje stavila u pećnicu umjesto u krevetić. Dijete je umrlo.

U američkoj Saveznoj državi Missouri prijavljena je smrt bebe, a tužilac je izvijestio da je dijete umrlo jer ga je majka zabunom na spavanje stavila u pećnicu.

Policija je na mjestu nesreće, koja je prijavljena u petak, zatekla bebu koja više nije disala, a prijavitelji nesreće navodno su dijete pronašli s opekotinama po tijelu.

Beba je proglašena mrtvom, dok je majka, Mariah Thomas, optužena za ugrožavanje dobrobiti djeteta.

Pročitajte i ovo Volodimir Zelenski Kontroverzna smjena Bivši direktor CIA-e o spornoj odluci Zelenskog: "To može eskplodirati u širu krizu, to se radi kad se gubi"

U policijskoj izjavi navedeno je da su prijavitelji nesreće od svjedoka saznali da je majka "uspavala dijete i slučajno ga umjesto u krevetić stavila u pećnicu", no nije navedeno kako je do takve kobne zabune došlo, piše SkyNews.

"Prepoznajemo koliko je ova tragedija grozna i ožalošćeni smo zbog gubitka ovog dragocjenog života", izjavio je odvjetnik Jean Peters Baker.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene