Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAGEDIJA U BRČKOM

Sedma žrtva stravičnog subotnjeg požara u Brčkom: Preminuo petogodišnji dječak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru do kojeg je došlo u subotu ujutro u Brčkom, poginulo je ukupno troje djece i četiri odrasle osobe. Smrt je nastupila zbog trovanja ugljičnim monoksidom i opekotina.

Nekoliko minuta iza ponoći u UKC-u Tuzla preminuo je petogodišnji dječak, sedma žrtva stravičnog požara koji se u subotu u jutro dogodio u Brčkom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna velika tuga u BiH Detalji tragedije u Brčkom: Šest poginulih u požaru bili su članovi iste obitelji, među njima i dvoje djece

Smrt je nastupila kao posljedica multiorganskog zatajenja izazvanog udisanjem ugljičnog monoksida i opekotina koje su zahvatile oko 40 posto dječjeg tijela, navodi Oslobođenje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna STRAVIČNO JUTRO U NASELJU Tragedija u Brčkom: U požaru smrtno stradalo šest ljudi, više ih je ozlijeđeno

Vatra je buknula u subotu oko 6 sati u kući u Sarajevskoj ulici u Brčkom, a tamošnji mediji izvijestili su kako je poginulo dvoje djece i četiri odrasle osobe. Šestoro djece i jedna odrasla osoba, koji su se u trenutku požara nalazili u kući, otpušteni su u nedjelju na kućnu njegu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene