Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strava kod susjeda

Preminuo mladić kojeg je majka polila benzinom i zapalila: "Ni da pita je li živ, a pred njezinim je očima gorio i vrištao"

Majka mladića u Srbiji polila benzinom i zapalila - 1
Majka mladića u Srbiji polila benzinom i zapalila - 1 Filip Krainčanić/Nova.rs
Aktualno Galerija Majka mladića u Srbiji polila benzinom i zapalila - 1 Majka mladića u Srbiji polila benzinom i zapalila - 1 Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs Majka mladića u Srbiji polila benzinom i zapalila - 1 Majka mladića u Srbiji polila benzinom i zapalila - 1 Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs Tragedija u Srbiji - 1 Tragedija u Srbiji - 1 Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs Tragedija u Srbiji - 2 Tragedija u Srbiji - 2 Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs +0 Otac preminulog mladića Galerija 1/5 >>
Aleksandar Tomin (26) iz Srpske Crnje preminuo je u petak u bolnici u Novom Sadu nakon sedmodnevne mukotrpne borbe za život nakon što ga je majka navodno polila benzinom i zapalila.

Mladić je imao opekline na više od 50 posto tijela, a preminuo je u petak rano ujutro u bolnici u Novom Sadu.

Opekline je zadobio prije tjedan dana u kući majčina partnera LJ. Š. (58). Mladićeva majka S. M. (44) uhićena je i određen joj je pritvor od mjesec dana jer je osumnjičena da je sina polila benzinom i zapalila. Ona to negira i tvrdi da si je 26-godišnjak to učinio sam. Njezin partner kaže da se ne sjeća incidenta, prenosi Blic, kojem je mladićeva obitelj potvrdila da je Aleksandar preminuo.

Mještani Srpske Crnje ispričali su kako je 44-godišnjakinja poznata po nasilju i da je više puta uhićivana, a nalazi se i u kućnom pritvoru zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda bivšem partneru. Osim Aleksandra, ima još sedmero djece, a susjedi kažu da je dvojicu sinova pokušala zapaliti i prije dva mjeseca. Njezina rođakinja za Blic je ispričala kako su joj Aleksandar i mlađi S. T. (14) došli u posjet, a ona je bila pijana i napala ih.

Pročitajte i ovo Posljedice požara na parkingu u Karlovcu Slijedi kriminalističko istraživanje FOTO Na parkingu u Karlovcu gorio automobil, oštećeno više vozila

"Oni su uspjeli pobjeći i prijavili su je policiji, postoji službena bilješka o tom incidentu, a slučaj je prijavljen i nadležnom tužilaštvu u Kikindi. Još tada su je trebali iz kućnog preseliti u pravi zatvor, možda bi ova nesreća bila izbjegnuta", kazala je rođakinja uhićene.

Otac preminulog mladića, Rade T. rekao je kako je njegov sin znao majci predbaciti što ih je ostavila, ali ne vidi razlog zbog kojeg ga je zapalila.

Pročitajte i ovo Palestinski zatvorenici pušteni na slobodu Nehumani uvjeti Priznanja izvlače batinama čak i od djece, u ćelijama bez prozora širi se nesnosan smrad: Palestinci u izraelskim zatvorima prolaze torturu

"Odvela ga je onako ispečenog sa ljubavnikom do Doma zdravlja i ostavila ga jadnika tamo samog, i vratila se kući da pije i puši. Ni da pita je li živ, a pred njezinim je očima gorio i vrištao", rekao je potreseni čovjek.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene