Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zbog pirotehnike

Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu!

Jedna raketa na nogometnom susretu trećeg ranga, između Belišća i Dugog Sela mogla je prouzročiti puno teže posljedice. Pogodila je u glavu dječaka koji je skupljao lopte, a istodobno je ozlijeđen i jedan navijač.

Dječaka koji je na utakmici skupljao lopte, pogodila je raketa u glavu. Pukom srećom prošao je bez ozljeda. Incident se dogodio na susretu NK Belišće i NK Dugo Selo. Jutro nakon, u klubu su još pod dojmom huliganskog ispada.

"Jutros smo se čuli s njihovim roditeljima, dječak je dobro... Bilo je puno sreće, izbjegnuta je tragedija. U 62. minuti došlo je do, rekao bih, vatrometa, ispalio je nekoliko pirotehničkih sredstava gdje je prilikom ispucavanja došlo do ozljeđivanja jednog navijača", kazao je za Dnevnik Nove TV  Darko Novoselnik, tajnik NK Belišće.

Pročitajte i ovo Ilustracija građani odahnuli Okončana drama: Pronađena izuzetno otrovna zelena mamba, nevjerojatno gdje se skrivala

Pročitajte i ovo Posada jedrilice spašena kod otoka Paga akcija spašavanja Drama na moru: Troje ljudi zaglavilo usred jakog nevremena na jedrilici sa slomljenim jarbolom

Navijač je teško ozlijedio šaku, prevezen je u KBC Osijek i hitno operiran. Kako doznajemo, riječ je o muškarcu srednjih godina. Kriminalističko istraživanje traje.

Više o ovoj temi pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene