Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi kriminalističko istraživanje

FOTO Na parkingu u Karlovcu gorio automobil, oštećeno više vozila

Posljedice požara na parkingu u Karlovcu
Posljedice požara na parkingu u Karlovcu Robert Fajt/Cropix
Aktualno Galerija Posljedice požara na parkingu u Karlovcu Posljedice požara na parkingu u Karlovcu Foto: Robert Fajt/Cropix Posljedice požara na parkingu u Karlovcu Posljedice požara na parkingu u Karlovcu Foto: Robert Fajt/Cropix Posljedice požara na parkingu u Karlovcu Posljedice požara na parkingu u Karlovcu Foto: Robert Fajt/Cropix Posljedice požara na parkingu u Karlovcu Posljedice požara na parkingu u Karlovcu Foto: Robert Fajt/Cropix +0 Posljedice požara na parkingu u Karlovcu Galerija 1/5 >>
Jutros je na parkingu u Karlovcu gorio automobil u vlasništvu 61-godišnjakinje. Oštećena su još dva automobila.

Jutros oko 5 sati ujutro na parkiralištu u gradskoj četvrti Rakovac u Karlovcu buknuo je požar na automobilu karlovačkih registarskih oznaka u vlasništvu 61-godišnjakinje.

Požar su ugasili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe. Prilikom požara oštećena su i dva automobila koja su bila parkirana u blizini navedenog vozila.

Pročitajte i ovo Ministrica Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Otvorilo Europsko tužiteljstvo Nova istraga protiv Gabrijele Žalac i njezine suradnice: Na račun ministarstva i fondova častile se po restoranima

Na mjestu događaja danas će biti proveden očevid.

U cilju utvrđivanja uzroka i okolnosti nastanka požara slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, izvijestili su iz PU karlovačke. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene