Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uragan ga nosio poput igračke

STRAVA NA NAJVEĆEM BRODU NA SVIJETU 'Bože, pomozi nam!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnici luksuznog kruzera jedva su izvukli živu glavu kada ih je na moru zahvatila oluja. Vjetar je puhao brzinom od 240 kilometara na sat, a valovi visoki 10 metara zapljuskivali su brod.

'Bože, pomozi nam', vapili su putnici koji su krenuli na praznike karipskim kruzerom 'Himna moru'. Najveći brod na svijetu isplovio je u subotu iz Cape Libertyja u New Jerseyu na sedmodnevno putovanje. No, stigao je samo do Floride, kada su na radaru uočili da im u susret dolazi uragan. Sile prirode s ogromnim su se plovilom, na koji stane 4905 putnika, poigravale poput igračke bacajući ga s jedne na drugu stranu.

Pročitajte i ovo Ilustracija crni praznici Užas na kruzeru! Putnici ispričali kako je izgledala drama koja je uslijedila: "Odmah sam osjetio mučninu u želucu" Ilustracija Restrikcije Mnogi gradovi više ne mogu izdržati: ''Ne možemo ih prisiliti da ih primaju, ali moraju znati da puno poslova ide ruku pod ruku s njima''



Mnogi su putnici objavili videa i tvitove o stravi koju su preživjeli.



'Gladan i umoran tražim od vas da se molite za nas večeras. Nikad mi kopno nije ovoliko nedostajalo. Volio bih da sam naučio plivati', napisao je na Twitteru Jackob Ibrag, jedan od putnika na luksuznom brodu, koji je čekao da ih nešto/netko spasi.

Posada broda trudila se da šteta bude što manja pa je Michael Cuenco objavio fotografije potpuno uništene kuhinje i hrane.

'Bože, pomozi nam', napisao je.

Prijevoznik je odlučio odustati od zadane rute putovanja te se vratio u Cape Liberty, a brod ipak nije pretrpio oštećenja, piše The Sun.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene