Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspaničio se i pobjegao

Lopov ukrao auto u kojem je bilo dvoje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je lopove ukrao džip, a kada je shvatio da su u njemu djeca, napustio je vozilo i pobjegao.

U četvrtak navečer u sarajevskom naselju Hrasno ukraden je automobil u kojem je bilo dvoje djece, piše Klix.ba. Nedugo nakon krađe vozilo je pronađeno. 'U njemu je bilo dvoje djece čija je majka vlasnica vozila. Dječak je bio uplašen, a djevojčica je cijeli događaj prespavala. Policija traga za počiniteljem', potvrdio je glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo.

Pročitajte i ovo Ilustracija U bolnici je Drama u Puli! Pljačka usred bijela dana završila jako loše: Kada ih je ugledala, skočila je s terase Ilustracija Prijeti mu zatvor Duško krao po trgovini, zbrajao cijene, pazio da ne prijeđe 1000 kuna, ali ga zeznula jedna stvar

Lopov je u Hrasnom ukrao džip Volvo XC60 nakon što je vlasnica Merjem Duraković napustila vozilo, kako bi u obližnju zgradu odvela sina svoje sestre Emre Huskić. Njezino dvoje djece ostali su u automobilu kada je lopov ušao u vozilo i odvezao se.

>> Pravio se da želi pomoći pa oteo dvoje male djece

Kada je Merjem vidjela da automobila, kao ni djece, više nema tamo gdje ih je ostavila počela je plakati i dozivati pomoć. Suprug njezine sestre se potom uputio automobilom kako bi pokušao sustići lopova, ali nije uspio u tome.

Kada je lopov primijetio dvoje djece u automobilu vjerojatno se uspaničio te je napustio vozilo. Nakon što je lopov napustio džip, devetogodišnji dječak je izašao van i počeo plakati dozivajući majku. Zbog pretrpljenog straha dječak je doživio šok, dok je djevojčica cijeli događaj prespavala.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene