Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tinejdžerka marokanskog podrijetla imena Ruby tvrdi da joj je talijanski premijer Berlusconi dao 7 tisuća eura za Valentinovo, no da seksa nije bilo.


Milanski tužitelji istražuju je li Berlusconi zaista platio seks s maloljetnicom da bi onda u skrivanju svog djela iskoristio položaj. No, premijer opovrgava optužbe i naziva ih 'nevjerojatnim i grotesknim'.

Vezani članci Slika nije dostupna Fatalna Ruby: Osvetila sam se Ronaldu jer mi je za seks platio 4000 eura! Slika nije dostupna Roditelji poticali kćeri da odlaze na Berlusconijeve zabave

>> Berlusconi negira optužbe za prostituciju

>> Ovo je cura zbog koje Berlusconiju prijeti zatvor!

'Sama djevojka opovrgnula je da je spavala sa mnom i priznala je da se na zabavi predstavila kao 24-godišnjakinja što su svjedoci i potvrdili', poručio je Berlusconi. Plesačica Ruby kazala je u intervjuu za talijanski Sky kako Berlusconi nije znao da je ona bila maloljetna te da joj je dao novac jer je 'htio pomoći njoj i njezinoj obitelji'.

Još jednom je ponovila kako seksa između njih dvoje nije bilo te da se Berlusconi cijelu večer zabavljao, pjevao i pričao šale. Tužiteljstvo je poslalo službeni poziv Berlusconiju i odvjetnicima za ispitivanje.