Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtve rata

Libija: Jedan dječak poginuo, a drugi teško ozlijeđen od bombe u školi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
15-godišnji Abdel teško je stradao kad je u njegovoj školi eksplodirala bomba za koju pretpostavljaju da je ostala Gadafijevim vojnicima.

Dječaku je teško ozlijeđena noga i njegov otac Rashid Ahmed kazao je kako mu je eksplozija strgala meso s desne noge sve do kosti. U nesreći poginuo dječakov prijatelj Wadir koji je preminuo jer mu je 80 posto tijela bilo zahvaćeno opekotinama. Otac ranjenog djeteta strahuje da njegov sin neće dobiti prijeko potrebnu pomoć u pretrpanoj bolnici u Tripoliju. Kirurzi su ga već trebali operirati, no operacija je odgođena.

Pročitajte i ovo Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad" Kineske vojne vježbe Naoružavanje Ovo nije viđeno od Drugog svjetskog rata: "Do 2027. godine bit će spremni na invaziju"

Rashid svim silama nastoji dječaka nekako prevesti u Tunis, no nema potrebnih sredstava. Spreman je, kaže, i posuditi potreban novac. Priča je samo još jedan podsjetnik kako u sukobima u Libiji stradavaju civili koji se nalaze i kilometrima od crta bojišnica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene