Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Rade cijelu noć'

Libanon: Nastavljena potraga za žrtvama i crnom kutijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vodama ispred libanonske obale nastavljena opsežna potraga u pokušaju da se pronađu žrtve pada etiopskog zrakoplova, kao i crne kutije koje bi trebale objasniti taj događaj.

‘Spasilačke ekipe radile su cijelu noć u potrazi za žrtvama, ostacima letjelice i crnim kutijama’, kazao je glasnogovornik libanonske vojske. U potrazi sudjeluju američki i europski brodovi te misija UN-a u Libanonu.

Pročitajte i ovo Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama Danka Ilić tijelo nije pronađeno Rekonstrukcija monstruoznog ubojstva malene Danke: Ovo je i dalje najveća enigma

>> Nakon polijetanja srušio se zrakoplov s 90 putnika

Kako libanonskim spasiocima pomažu i međunarodne snage odlučeno je da će se proširiti područje na kojem se traga za tijelima žrtava i crnom kutijom. Wogayehu Tefere, glasnogovornica Ethiopian Airlinesa, rekla je da je mala vjerojatnost da će živ biti pronađen itko od putnika i članova posade.

Boeing 737 Ethiopian Airlinesa s 90 putnika i članova posade srušio se u Sredozemno more nekoliko minuta nakon polijetanja iz zračne luke u Bejrutu. Rođaci putnika žale se na činjenicu da je jetu bilo dopušteno polijetanje unatoč lošem vremenu.  Zrakoplov se vjerojatno raspao u zraku prije pada u more. Prema Al Jazeeri do sada su iz mora izvučena 25 tijela, a nade da će biti preživjelih sve su manje. (I.D. / Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene