Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Morbidni kolekcionar?

Ruski povjesničar kopao ostatke žena s groblja, skupljao ih u stanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anatolij Moskvin uhićen je u Nižnjem Novgorodu, nakon što su u njegovom stanu pronađeni posmrtni ostaci najmanje 20 žena obučenih u haljine.

Moskvin, 45-godišnjak, iz hobija je u sitne noćne sati iskapao tijela žena iz grobova. 'Tijekom istrage o oskvrnuću grobova, istražitelji su uhitili muškarca iz Nižnjeg Novgoroda, u čijem je stanu pronađeno više od 20 kostura, koje je iskopao i donio kući', rekao je policijski izvor ruskoj novinskoj agenciji RIA Novosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta" Milorad Dodik Sigurnosni forum Dodik ponovo u Rusiji: Pogledajte s kim se prvo susreo

Policijski izvor istaknuo je da sve ukazuje na to kako je Moskvin iz zasad neobjašnjivih razloga postao kolekcionar ženskih kostura. Sva tijela pronađena u njegovom stanu su ženska i u pitanju su osobe koje su imale između 15 i 25 godina kada su preminule.

Moskvina su najvjerojatnije prijavili njegovi roditelji, koji su nakon povratka sa ljetovanja zatekli stan koji su dijelili sa sinom ispunjen kosturima. Moskvin navodno piše knjigu o grobljima u regiji i posjetio je barem njih 750.

Policijski izvori kažu kako izgleda da je on provalio u dva lokalna groblja, opremljen lopatom i vrećom kako bi iskopao i prenio tijela. Moskvina najvjerojatnije čekaju psihološki testovi kako bi se utvrdilo koliko je uračunljiv.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene