Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjerene 1054 prijave

Iznenađujući dokazi o seksualnim napadima u Njemačkoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U novogodišnjoj noći u Koelnu je prijavljeno više od 1000 napada na žene.

Samo trojica od 58 uhićenih muškaraca koji se dovode u vezu sa masovnim seksualnim napadima na žene u Koelnu na Novu godinu su izbjeglice, potvrdila je policija.

Naime, imigranti su optuženi da su u novogodišnjoj noći sudjelovali u više od 1000 slučajeva krađe, silovanja i napada na žene. No, od svih koji su uhićeni, samo su trojica - dvojica Sirijaca i jedan Iračanin, nedavno stigli u Njemačku. Većina privedenih su Alžirci, Tunižani i Marokanci, a trojica su Nijemci, izvijestio je tužitelj Ulrich Bremer.

Kazao je i kako se od 1054 prijave, koje su policiji u Koelnu stigle tu noć, 600 njih odnosi na krađu, a ne na seksualne prijestupe.

Ipak, novoimenovani šef policije Koelna, Jurgen Mathies, kazao je kako tehnika u kojoj muškarci okruže ženu na način da ju fizički odvoje od njezine pratnje i naprave oko nje nekoliko krugova dok je onaj unutrašnji zlostavlja, prvi puta viđena u Njemačkoj u novogodišnjoj noći. Izjavio je, međutim, kako nema dokaza da su masovni napadi bili planirani preko društvenih mreža iako je nekoliko ljudi možda kazalo: 'Hej, idemo u Koeln, tamo će biti zabavno', prenosi Independent.
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Usred noći KRVAVI OBRAČUN U KOELNU Dvojica osumnjičenih u bijegu, došlo i do pucnjave Slika nije dostupna Preko 30.000 prosvjednika Sve je spremno za veliki prosvjed kojeg se pribojava Njemačka

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene