Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sankcije nisu zaustavile razvoj'

Kochavi: Iranska nuklearna bomba moguća za dvije godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sankcije nisu zaustavile razvoj iranskog nuklearnog programa i Iran bi mogao izraditi bombe u roku od dvije godine, izjavio je u utorak šef izraelske vojne obavještajne službe general Aviv Kochavi.

'Sankcije su imale učinak na iransko gospodarstvo, ali nisu utjecale na nuklearni program Irana', rekao je Kochavi pred parlamentarnim povjerenstvom za obranu, a prenio je njegov glasnogovornik.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja?

>> Google ušao u Iran, ali ograničeno

'Nije pitanje kada će Iran imati bombu nego koliko će trebati vremena dok vrhovni vođa ne odluči pojačati' obogaćivanje urana, kazao je Kochavi.

'S obzirom na njihovu infrastrukturu i tehničke vještine te uran koji imaju, u roku od godinu ili dvije pošto on donese tu odluku oni će imati nuklearno oružje', ustvrdio je Kochavi.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene