Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća u Kini

Automobilom se zabio u djecu, najmanje je pet poginulih i 18 ozlijeđenih

Policija, ilustracija (Foto: AFP)
Policija, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Najmanje petero djece je poginulo, a 18 je ozlijeđeno u stravičnoj prometnoj nesreći u Kini.

Kineski mediji javljaju kako je do prometne nesreće došlo kad se automobil zaletio u grupu učenika obližnje osnovne škole koji su prelazili preko ceste u gradu Huludao u pokrajini Liaoning na sjeveroistoku Kine.

Pročitajte i ovo Škola Igrali su se bez tehnologije VIDEO Zagrebački osnovnoškolci na jedan dan su ostavili mobitele: Pogledajte kako je to izgledalo Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..."

Do nesreće je došlo u četvrtak oko podneva, a društvenim mrežama se raširila snimka nadzorne kamere koja je cijeli događaj zabilježila.

Napominjemo da snimka sadrži uznemirujući sadržaj.

Snimka prikazuje automobil Audi koji se zalijeće u grupu djece dok prelaze preko ceste. Veliki broj djece od siline udarca je odbačen na cestu, a neke je automobil povukao za sobom, piše RT.

Prema prvim podacima, najmanje je petero djece mrtvo, a 18 ozlijeđeno. Svjedoci nesreće kazali su lokalnim medijima kako je krvi bilo posvuda po cesti i po odjeći djece.

Vozač automobila pokušao je pobjeći s mjesta nesreće, no uhićen je. Istraga nesreće je u tijeku. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene