Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalna egzekucija

Kim Jong Un saveznike svog ujaka smaknuo protuzračnim strojnicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjevernokorejski vođa Kim Jong Un dao je smaknuti prijatelje svojeg ujaka, no to nije vijest, ali je vijest da ih je dao smaknuti paljbom iz plotuna protuzračnih strojnica.

Prema informacijama koje prenosi New York Times, citirajući južnokorejske i američke dužnosnike, Jang Song-thaek, ujak Kim Jong Una, navodno je zaplijenio od sjevernokorejske vojske područje mora bogato ribom i rakovima, kako bi zagospodario prodajom istih Kinezima.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

Kap koja je prelila čašu kod sjevernokorejskog vođe Kim Jong Una bilo je upravo izbacivanje vojske s navedenog područja pa je on svog 67-godišnjeg ujaka shvatio kao prijetnju njegovom autoritetu nad vojskom te jednako važno, njegove je postupke shvatio kao prijetnju obiteljskoj zaradi, prenosi Business Insider.

NOVI ISPAD KIM JONG-UNA Sve rođake tetka kojeg je smaknuo poslao u gulag

Kim Jong Un naredio je vojsci da zauzme oduzeto područje, a kako je poslao dovoljno vojnika, svladao je ujaka, te ubrzo nakon toga smaknuo njegovu dvojicu glavnih narednika. Smaknuo ih je rafalima iz streljačkog voda, no ne običnog, već je ispred njih bila posložena baterija protuzračnih strojnica.

Južnokorejski obavještajci smatraju kako su istom metodom u kolovozu smaknuti i sjevernokorejski umjetnici. Kim Jong Un ujaka je smaknuo na tradicionalan način.

Zaključak je dakle, ujaka i njegove pobočnike sjevernokorejski vođa je smaknuo zbog poslovnih razmirica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene