Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karate djevojčica

Izudarala otmičara koji je htio dograbiti 4-godišnjeg dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Borilačke vještine nisu samo rekreacija i stvar koju ne možete primijeniti u stvarnom životu. Dokazala je to i 7-godišnja Amerikanka, koja je karate udarcima natjerala otmičara u bijeg.

Djevojčica A-nari Taylor igrala se s 4-godišnjim bratićem Brandonom ispred zgrade u Miamiju, kad im se približio David Moore i proderao se: 'Bog mi je rekao da ga uzmem (dječaka), Bog mi je rekao da mora ići sa mnom', prenosi NBC News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucali na djecu Naoružana banda na motorima upala u školu i odvela više od 280 učenika: To područje kontrolira odcijepljena frakcija Boko Harama Nestali dječak Émile Osam mjeseci potrage Novi trag u slučaju nestanka malog Émilea: "Intenzivno pretražujemo sve podatke i snimke"

>> Istinski heroj: Spasila 30 novorođenčadi bačenih u smeće i pružila im dom

Moore je dograbio dječaka, a djevojčica nije dvojila, već je stupila u akciju. 'Morala sam ga udarati rukama i nogama kako bi pustio Brandona', ispričala je mala junakinja. Njezina majka istaknula je kako je uvijek voljela karate.

Moore je uhvaćen i protiv njega je podnesena kaznena prijava za pokušaj otmice i protupravnog oduzimanja slobode. Policija je u znak pažnje i nagradila malenu A-nari Taylor, pred okupljenim mnoštvom.

'Jako sam ponosna na nju, to što je napravila jako je hrabro', rekla je njezina majka reporterima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene