Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav horor

Ubojica uhićen na aerodromu sa "sumnjivim komadima mesa" u kovčegu: Policija strahuje od užasnog raspleta

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je uhitila osumnjičenog ubojicu kanibala i istražuje se jesu li "sumnjivi komadi mesa" pronađeni u njegovu kovčegu ljudski ostaci njegove navodne žrtve.

Begolea Mendes Fernandes (25) zadržan je u lisabonskoj zračnoj luci nakon što je avionom došao iz Amsterdama. Osumnjičen je za ubojstvo 21-godišnjaka Alana Lopesa u nedjelju u glavnom gradu Nizozemske. Sadržaj njegove prtljage, za koji detektivi strahuju da bi mogli biti ljudski ostaci, sada se analizira u specijaliziranom laboratoriju.

Portugalski tisak objavio je da istražitelji sumnjaju da je ubojica počinio kanibalizam. Osumnjičenik zadržan u lisabonskoj zračnoj luci, gdje je predsjedao te planirao avionom otići u Brazil. Očekuje se da će ovih dana biti izručen Nizozemskoj.

"26-godišnji muškarac osumnjičen za ubojstvo u Nizozemskoj uhićen je u lisabonskoj zračnoj luci u ponedjeljak. Nosio je krvavu odjeću i imao paket s komadima mesa. Zadržan je na graničnoj kontroli zračne luke nakon što su vlasti posumnjale u legalnost talijanske osobne iskaznice koju je pokazao. Prvo je bio pritvoren zbog sumnje da je putovao s krivotvorenim dokumentima prije nego što je naknadno otkriveno da je osumnjičen da je počinio ubojstvo u Nizozemskoj dan ranije", rekao je glasnogovornik portugalske granične i useljeničke službe, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravični detalji Kanibal ubio i raskomadao mladića te pojeo njegove testise: Priznao krivnju, a nekoliko dana prije istraživao noževe

Žrtva ubojstva pronađena je mrtva u kući koju je dijelila s rođacima, uključujući njegovu majku i dvije sestre. Ugledni portugalski dnevnik Jornal de Noticias izvijestio je da je možda žrtva kanibalizma.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sudski postupak traje Strava u Španjolskoj: Mladić zadavio majku pa njezino tijelo raskomadao i pojeo, hranio i psa

"Muškarac je osumnjičen da je umiješan u smrt 21-godišnjaka koji je pronađen u kući na Vegasstraatu u sjevernom Amsterdamu u nedjelju 26. veljače navečer", rekao je glasnogovornik nizozemske policije. Istraga se nastavlja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene