Alberto Sanchez Gomez
Alberto Sanchez Gomez Foto: Policia Nacional

28-godišnji Albert Sánchez Gómez optužen je da je ubio majku te da je dijelove njezina tijela pojeo.


Alberto Sánchez Gómez uhićen je u veljači 2019. godine, nakon što je policija reagirala na dojavu zabrinutog prijatelja njegove 66-godišnje majke.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Ukinuli su izvanredno stanje i policijski sat, tisuće mladih cijelu noć partijalo na ulicama Noćni provod - 2 Veliki party u Španjolskoj: Uz digitalne propusnice uživali na plesnom podiju

Prizor koji su zatekli u stanu 66-godišnjakinje u istočnom dijelu Madrida ih je šokirao.

Dijelovi njezina tijela bili su razbacani po stanu, neki od njih bili su spremljeni u plastične kutije za držanje hrane. Alberto Sánchez Gómez je policiji rekao kako se ne sjeća da je majku ubio, raskomadao i pojeo, piše BBC.

Izjavio je i da je prije uhićenja patio od poremećaja osobnosti te da se bori s ovisnosti o drogi.

Španjolski mediji pišu da je policiji poznat zbog nasilja nad majkom Marijom Soledad Gómez te da je u trenutku uhićenja prekršio zabranu pristupa majci. Alberto Sánchez Gómez je tada imao 26 godina.

Dio ljudskih ostataka bio je u procesu kuhanja, a drugi su bili spremljeni u plastične kutije za čuvanje hrane, prenosi El Mundo.

Tijekom istražnog postupka priznao je da je zadavio svoju majku i ponekad jeo njezine dijelove tijela, a ponekad ih je davao psu. Suđenje u ovom postupku se nastavlja.