Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I to nije sve...?

Još 15 osumnjičenih za ubojstvo šefa Hamasa u Dubaiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubajska policija objavila je da je još 15 osoba sa stranim putovnicama osumnjičeno za ubojstvo jednog pripadnika Hamasa, čime je broj osumnjičenih porastao na 26.

Šest novoosumnjičenih ima britanske, a po troje francuske, australske, odnosno irske putovnice, dodala je policija u priopćenju. Među novim osumnjičenima je pet žena. Stigli su u Dubai iz šest europskih zemalja i Hong Konga.

Pročitajte i ovo Recep Tayyip Erdogan "Oni ne žele mir" Erdogan žestoko napao Izrael: "Hitlera bi učinili ljubomornim svojim genocidnim metodama" Rat u pojasu Gaze Međunarodne organizacije evakuirane Izrael napada Rafah, blokirali jedini izlaz iz pojasa Gaze

Policija je objavila imena i fotografije 15 osoba osumnjičenih za ubojstvo Mahmuda al-Mabhuha koji je 20. siječnja pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Dubaiju.

Među 11 osoba koje su prije osumnjičene za Mabhuhovo ubojstvo šest je imalo britanske putovnice, tri su imale irske, a po jedna njemačku, odnosno francusku putovnicu. U priopćenju je policija navela da bi broj osumnjičenih mogao još porasti.

Zemlje Europske unije su u ponedjeljak osudile ubojstvo dužnosnika Hamasa u Dubaiju, ali nisu izravno dovele u pitanje Izrael, već su upozorile na korištenje europskih putovnica u toj operaciji. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene