Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strah raste iz dana u dan

Jesu li mu dani doista odbrojani?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjevernokorejski diktator Kim Jong Un navodno gubi potporu unutar redova vlastite stranke te bi mu dani na čelu te države mogli biti odbrojani.

Sjevernokorejski prebjeg, čiji je identitet ostao tajna zbog zaštite njegove obitelji u domovini, rekao je za CNN kako je vladavina Kin Jong Una u toj zemlji vrlo nestabilna.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Kim Jong Un Pripravnost za rat Kim Jong Un nakon vojne vježbe neprijatelja: "Moramo brzo biti savršeno spremni za rat"

Kazao je kako je Izvrsni vođa pokušao svom narodu pružiti bolji život, no kako se sve to promijenilo kad je izopćio i osudio na smrt Jang Song Thaeka, drugog najmoćnijeg čovjeka vladajuće Radničke partije.

'TITANI' IZ SJEVERNE KOREJE U 'vještine' vojnika s ove snimke teško je i povjerovati

'Dugo sam razmišljao o odlasku iz Sjeverne Koreje. Nakon što sam vidio Jangovo smaknuće pomislio sam kako moram požuriti i napustiti ovaj pakao na Zemlji', rekao je neimenovani prebjeg dodavši kako viša srednja klasa u Sjevernoj Koreji više ne vjeruje Kimu.

On je svoj život riskirao bježeći iz zemlje u tajnosti, no kaže kako je ta opasnost bila ništa naspram one koja mu prijeti u Sjevernoj Koreji.

'Strah raste iz dana u dan', rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene