Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretopla zima izmamila zmije?

Jedva preživio: Poskok ugrizao 15-godišnjaka za ruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petnaestogodišnji dječak iz Gradiške u BiH preživio je ugriz zmije otrovnice.

Neobično topla zima izmamila je zmije otrovnice koja je 3. siječnja ugrizla dječaka, pišu bosanski mediji. Samo zahvaljujući snalažljivosti susjeda i brzoj liječničkoj intervenciji, izbjegnuta je tragedija.

Pročitajte i ovo Ilustracija bio je na grani Dječaka u nacionalnom parku ugrizao poskok: "Bilo je kao u filmu, otrov se polako širio s mjesta ugriza..." Slika nije dostupna Dobio protuotrov Muškarca na Kalniku ugrizao poskok: "Treba biti posebno oprezan, paziti gdje se guraju ruke..."

Tijekom čišćenja bunara u mjestu Gornja Kurkovica, nedaleko Gradiške, iz zida je izašla zmija za koju se pretpostavlja da je poskok te ugrizla dječaka za kažiprst desne ruke.

Dječak je pao u stanje šoka, a u pomoć mu je priskočio susjed i odvezao ga u Gradišku. Od tamo je dječak u kritičnom stanju prevezen u bolnicu u Banju Luku. Liječnici su potvrdili kako je situacija bila iznimno opasna, no dječakovo stanje je sada stabilizirano i nije životno ugrožen.

Ubijena zmija bila je dugačka od 70 - 80 cm i na sebi je imala šarene pruge. Bosanski mediji pišu kako ni najstariji mještani s obje strane Save ne pamte da je nekoga ugrizao Poskok.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene