Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićene vehabije

Jednomjesečni pritvor Mevlidovim pomagačima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sud Bosne i Hercegovine odredio je jednomjesečni pritvor Dini Pečenkoviću i Munibu Ahtemspahiću, osumnjičenima da su pomagali Mevlidu Jašareviću u izvođenju terorističog napada na američko veleposlanstvo u Sarajevu.

Sukladno donesenom rješenju Pečenković i Ahmetspahić ostaju u pritvoru do 29. studenoga, a pritvor može biti i produljen ovisno o tijeku istrage.

Pritvor je određen zbog postojanja bojazni da bi osumnjičenici, ukoliko bi se našli na slobodi, mogli ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke i supočinitelje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osuđivani nasilnik Stravičan zločin u susjednoj zemlji: Ubio bivšu partnericu pred djetetom pa ga oteo U Sarajevu održan prosvjed podrške Palestincima - 7 "Uništava sve pred sobom" FOTOGALERIJA U Sarajevu održan prosvjed podrške Palestincima: "Izrael je najgori okupator na svijetu"

>>dnevnik.hr/vijesti/svijet/vehabija-jasarevic-iz-bolnice-na-sud-na-nosilima.html


U dosadašnjem tijeku istrage utvrđeno je kako su Pečenković i Ahmetspahić na dan kada je počinjen napad na veleposlanstvo SAD dovezli Jašarevića u Sarajevo iz sela Maoča gdje su zajedno boravili.(Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene