Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na nosilima

Jašareviću 30 dana pritvora: 'Ovaj sud ne postoji za mene'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sud BiH odredio je 30-dnevni pritvor vehabiji Mevlidu Jašareviću.

Jašarević je kazao kako ne priznaje 'ovaj sud' i da će se braniti šutnjom. Tužilaštvo BiH ostalo je pri svim svojim prijedlozima o određivanju pritvora, dok obrana smatra da je pritvor mogao biti zamijenjen mjerama zabrane.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok

Obrana smatra da mediji prave veliku prašinu iako ovi događaji 'to objektivno ne zaslužuju'.

Jašarevića su ranije danas, na nosilima iznijeli iz Klinike za ortopediju te odvezli u zgradu Suda BiH, gdje se u 15 sati održalo ročište o određivanju pritvora, piše Sarajevo-x.com. Tužitelj Tužiteljstva BiH uputio je prijedlog Sudu BiH za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana.

Specijalci SIPA-e u Kliniku za ortopediju stigli su oko 12 sati, a sat vremena nakon toga sudski policajci naoružani automatskim oružjem.

Podsjećamo, 23-godišnji vehabija Jašarević u petak je pucao na zagradu veleposlanstava SAD-a u Sarajevu, pri čemu je ranio jednu osobu. U bolnicu Koševo je bio smješten naklon što je i sam ranjen.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene