Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj na okupu

Dvostruko čudo! Nakon kćeri, pronašli i sina koji je nestao prije 10 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arif Pratama Rangkuti danas ima 17 godina. On i njegova sestra nestali su prije 10 godina kada ih je tsunami istrgnuo iz roditeljskih ruku.

Indonezijski par koji se nakon 10 godina ujedinio sa svojom kćeri koja je nestala u tsunamiju sada tvrdi da su pronašli i sina koji je također nestao u katastrofi, piše Daily Mail. 

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Džakarta Velika promjena Džakarta više neće biti glavni grad Indonezije: Gradi se novi grad, poznato i njegovo ime i gdje će se nalaziti

Jamaliah i njezin suprug Septi Rngkuti u ponedjeljak su imali dirljiv susret s tinejdžerom za kojeg su uvjereni da je njihov davno izgubljeni sin. Prvi put u deset godina na okupu je cijela obitelj.

Arif Pratama Rangkuti danas ima 17 godina, a njega i sestru tsunami je istrgnuo iz roditeljskih ruku dok su se držali za plutajuće deblo.

U strašnom udaru tsunamija 2004. godine u Indoneziji je poginulo više od 170 tisuća ljudi.

Sretan završetak: Nestala u tsunamiju 2004. godine, u lipnju se vratila obitelji!

Mladićeva sestra, Raudhatul Jannah, s roditeljima je ujedinjena u lipnju kada je član obitelji u jednom selu uočio djevojčicu koja joj je jako nalikovala.  Danas 14-godišnja djevojčica roditeljima je tada rekla kako je i brat vjerojatno preživio jer ih je voda odnijela na otok Banyak. Njezine tvrdnje pokazale su se točnima.

Par vjeruje da su opet sa svojim sinom zahvaljujući ogromnom medijskom interesu za njihovu priču. Majka je plakala grleći sramežljiog tinejdžera.

'Molila sam se svake noći jer sam u sebi vjerovala da je moje dijete još uvijek živo', rekla je novinarima i dodala da je i njezin suprug znao reći da je njihov sin živ.

Obitelj je ujedinjena u domu para koji je pronašao dječaka kako spava ispred njihovog internet caffea. Godinama je živio kao beskućnik. Njegove roditelje kontaktirali su kada su vidjeli njegovu fotograiju dok je bio dijete na televiziji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene