Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U bosanskom selu Stublo jučer prije kiše nešto je jako bljesnulo, a nakon toga na polju su ostali vidljivi tragovi u travi.


Na polju je ostao pravilan krug uvaljane trave. Ovaj neobičan događaj sa strane je promatrao Đulejmen Subašić, poznati  radioamater i numizmatičar, sada umirovljenik, piše Depo portal.

Vezani članci Koronavirus Broj zaraženih koronavirusom u Sloveniji porastao na šestero, većina ih je stabilno Psi i trava Psi se zaigrali u travi i sad izgledaju kao da su se oprali u šarenom vešu

'Izvanzemaljci dolaze po kuglu koju sam našao na jednom mjestu, koja je mala i potpuno neobična. Bijele je boje sa zelenim zrcalima. Ovakvih kugli ima jedino u Sjevernoj Karolini, u koju izvanzemaljci često svraćaju. Kod mene su bili i prošle godine, vidio sam ih kada sam se spremao za spavanje, 15-ak minuta su mi mimikom pokazivali da im vratim kuglu. Bili su mali, zdepasti, velikih očiju i ušiju. Odletjeli su brzinom munje', ispričao je Đulejmen.

Dodao je kako je jučerašnji događaj samo potvrda da izvanzemaljci zaista postoje. 'Sve se brzo odigralo, vidio sam plavi bljesak i dotrčao, no kada sam stigao više ih nije bilo. Ostao je samo trag u travi. Zasmetala mi je kuća i drveće da dobro vidim jesu li to uistinu oni', rekao je Đulejmen Subašić.