Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog odrona zemlje

Italija: Devetero poginulih u iskakanju vlaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devet je ljudi poginulo, a 28 je ranjenih u iskakanju regionalnog vlaka iz tračnica u sjevernom talijanskom gradu Bolzanu.

Guverner Luis Durnwalder je rekao da je u vlaku ukupno bilo 39 putnika. 'Putnici su ili poginuli ili ranjeni,' dodao je, a prenosi RaiNews24. Sedmero ranjenih putnika je u teškom stanju, a ima i onih koji su još zatrpani pod zemljom. Spasioci kažu da se nesreća dogodila oko devet sati ujutro zbog odrona zemlje.

Pročitajte i ovo Turistički vlakić, ilustracija Policija objavila detalje Fantomski turistički vlakić: Nije vozio nijedan dan, a poduzetnik uzeo više od 32.000 eura Vlak Tri osobe bile u vozilu Užas u Bjelovaru: Vlak na pružnom prijelazu naletio na automobil

Vlak je iskočio jer je odron pomaknuo tračnice. Jedan vagon je ostao visjeti iznad rijeke Adige. Na mjestu događaja su agencija za civilnu zaštitu i nekoliko hitnih pomoći. Agencija ANSA prenosi da je ta željeznička linija, koja prolazi blizu austrijske granice, otvorena 2005. i da je jedna od najmodernijiih u zemlji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene