Islamska država opet prijeti u novoj video snimci (Screenshot YouTube)
Islamska država opet prijeti u novoj video snimci (Screenshot YouTube)

U novoj zastrašujućoj propagandnoj videosnimci pod nazivom "Muslimani će opet vladati svijetom" Islamska država tvrdi da su hakirali američku vojsku i State Department te da su poslali ubojice u domove zaposlenika.


U videosnimci koju je objavila islamistička hakerska grupa "Islamski duhovi kalifata" ističe se kako će "muslimani opet vladati svijetom i biti kraljevi zemlje".

Vezani članci Očevid na Markovu trgu nakon pucnjave DORH utvrdio: Napad na Markovu trgu u listopadu bio je čin terorizma Slika nije dostupna Djeca džihadista prijetnja za Njemačku

Snimka počinje s uznemirujućim slikama osakaćene i ubijene sirijske i iračke djece, dok glas na arapskom govori: "Islamska država nije započela rat protiv vas i platit ćete veliku cijenu kada se vaši sinovi vrate bez udova ili u lijesovima."

Snimka se nastavlja prizorima rata, bombaških i terorističkih napada, a glas na arapskom nastavlja: "Platit ćete cijenu dok hodate ulicama strahujući od muslimana. Napast ćemo vašu domovinu, nećete se osjećati sigurnima ni u svojoj spavaćoj sobi."

Na snimci se zatim pojavljuje poruka na engleskom i arapskom jeziku: "Hakirali smo osjetljive internetske stranice američke vojske, Ministarstva unutarnjih poslova, State Departmenta i drugih vladinih institucija, uspjeli smo dobiti na tisuće vaših povjerljivih informacija."

"Poslali smo informacije svojim 'usamljenim vukovima' da vas ubiju i da pojačaju učestale džihadističke operacije protiv vas", nastavlja se u videosnimci koja zatim prikazuje niz američkih web-stranica s imenima i adresama zaposlenika za koje Islamska država tvrdi da ih je dobila hakiranjem internetskih stranica.

U videosnimci nisu objavljeni hakirani zapisi iz State Departmenta ili američke vojske, ali jesu iz nižerangiranih institucija poput  Geološkog društva iz Nevade i Nacionalnih špilja.

Islamistička hakerska grupa "Islamski duhovi kalifata" zaprijetila je novim valom globalnih cyber-napada koji će započeti u SAD-u. Na kraju videosnimke grupa je objavila da će njihova iduća meta biti Rusija

Video snimku možete pogledati OVDJE.