Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve ih je više, sve ih je više

Invazija: 'U 2008. dvostruko više pojava NLO-a'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Broj dojava o NLO-ima prošle godine bio je dvostruko veći nego tijekom 2007., objavilo je britansko Ministarstvo obrane.

U 2008. godini britanske su službe zabilježile 285 'viđenja' NLO-a, dok je ta brojka godinu prije bila 135. Dojave bi se mogle nazvati uobičajenim. Prijavljivani su objekti neobičnih boja na nebu, koji su se kretali vrlo brzo, a nedavno je zabilježeno i oštećenje vjetrenjače, koje su neki pripisali bliskom susretu te naprave s izvanzemaljskom letjelicom.

Pročitajte i ovo Pucnjava i eksplozije u Rusiji Petorica napadača VIDEO Pucnjava i eksplozije u Rusiji: Napad na policajce, sedam mrtvih i četvero ranjenih Ilustracija zatvorili sedam plaža Stravičan napad u plićaku: "Nitko nije vidio da dolazi morski pas"

Zabilježeni su i 'posjeti' nedaleko od zračne luke Heathrow i diljem cijele Britanije. Dosje je objavljen samo tjedan dana nakon što je procurila vijest da su zračne snage britanske vojske imale naređenje da sruše sumnjive letjelice i to još od 80-ih godina prošlog stoljeća, prenosi Daily Mail riječi Nicka Popea, stručnjaka za NLO-e. On tvrdi da je došlo čak i do otvaranja vatre na neidentificirane letjelice. 'No, s nikakvim učinkom na NLO', tvrdi Pope i dodaje da otvaranje vatre na takve pojave nije bila standardna procedura, nego samo kada su nadležni procijenili da bi se moglo raditi o prijetnji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene