Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesebična do kraja

U trenutku napada izbodena učiteljica vikala: 'Ne dopustite da vide kako umirem'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učiteljica Ann Maguire preminula je od ozljeda koje joj je kuhinjskim nožem zadao 15-godišnji mladić. I u posljednjim trenucima života mislila je na učenike uz koje je bila čitav radni vijek.

U posljednjim trenucima života 61-godišnja učiteljica Ann Maguire mislila je samo na svoje učenike. Molila ih je da pobjegnu kada ju je u stravičnom napadu u britanskom Leedsu izbo 15-godišnjak.

'Ne dopustite da vide kako umirem'
, nesebična je poruka učiteljice, prema pisanju Daily Maila. 'Vrištala je na djecu u razredu i govorila im da izađu jer nije htjela da gledaju što se događa', rekao je jedan učenik.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Podsjetimo, polaznik koledža Corpus Christi Catholic učiteljicu je izbo nožem, a od zadobivenih ozljeda preminula je u bolnici. Ovo je bila njezina posljednja godina rada pred mirovinu. U školi je provela čitav svoj radni vijek - 40 godina.

15-godišnji učenik napao nastavnicu - Izbodena do smrti, preminula u bolnici!

Policija je propćila da je osumnjičeni maloljetnik zaradio manju ozljedu ruke. Cijeli razred u ponedjeljak je gledao njegov brutalni napad. Rutinski dan u školi pretvorio se u tragediju kada je dječak prišao učiteljici iza leđa i više puta je kuhinjskim nožem ubo u vrat i leđa. Učenik je prema tvrdnjama kolega bio čudan usamljenik koji je imao nekoliko prijatelja, a na učiteljicu se naljutio kada je nedavno zaplijenila njegov mobitel.

Iz policije su naglasili da u školi ranije nije bilo problema s učenicima koji nose oružje. Smrt voljene učiteljice sve je potresla.

'Ovo je bez presedana tragičan incident koji je šokirao školu i širu zajednicu', rekao je detektiv Simon Beldon.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene