Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HRVATSKA JE U ČETVRTFINALU

VIDEO Pogledajte spektakularnu atmosferu diljem Hrvatske nakon velike pobjede: "Brazil ćemo glatko proći"

Aktualno Galerija Navijači slave gol Hrvatske - 3 Navijači slave gol Hrvatske - 3 Foto: DNEVNIK.hr Navijači slave gol Hrvatske Navijači slave gol Hrvatske Foto: DNEVNIK.hr Navijači slave gol Hrvatske - 1 Navijači slave gol Hrvatske - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Navijači slave gol Hrvatske - 2 Galerija 1/4 >>
Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom je prvenstvu pobijedila Japan nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Junak Hrvatske bio je vratar Dominik Livaković, koji je uspješno obranio čak tri penala.

Hrvatski navijači diljem zemlje burno su proslavili pobjedu Hrvatske protiv Japana. Iz Zadra se uživo javila reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Jurišić.

"Jao, jao, gubili su se živci u Zadru. Još prije nekoliko dana šalili smo se da Hrvatska ima novog ministra obrane Joška Gvardiola. I on vuče korijene iz okolice Zadra, a sad mogla bih kazati da nakon tri obranjena penala Hrvatska ima novog ministra obrane. U gradu košarke rađaju se i talentirani nogometaši", kazala je Jurišić.

Jakov iz Zadra kazao je kako su se živci čupali cijelu utakmicu. "Ovo je nevjerojatno. Hrvatska je opet u četvrtfinalu. Gazimo sve pred sobom", rekao je te prognozirao da ćemo za polufinale igrati s Južnom Korejom.

Slavilo se i u Zagrebu, odakle se javile reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Vištica.

"Pjeva se, slavi se pobjeda. Živci su se puno gubili", kazala je.

"Brazil ćemo glatko proći. Do finala dalje i jedan korak više nego u Rusiji", rekao je jedan od navijača.

  Navijači slave gol Hrvatske - 3 Navijači slave gol Hrvatske - 1 Foto: DNEVNIK.hr

"Preživjeli smo. Infarktno, jako stresno, nakon Rusije naviknuli smo se na ovo", rekao je jedan navijač.

Iz Sinja se javio reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič, koji je kazao da se mora priznati kako je Sinj još uvijek u stanju šoka i svojevrsnom infarktu. 

"Fešta ovdje ne prestaje. Svi su ovdje sa šalovima, ali i s hrvatskim zastavama. U prvom poluvremenu bilo je tako-tako, nije bilo tog veselja, ali kad je Hrvatska izjednačila, svi su znali da idemo u četvrtfinale", kazao je Jurič.

Navijač Mladen poručio je da će se fešta nastaviti. "Bila je teška utakmica. Vidjeli ste da su ti Japanci baš kao kamikaze. Još proći Brazil i Argentinu pa u finale", rekao je.

Navijači slave gol Hrvatske - 3 Navijači slave gol Hrvatske - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Kako se slavilo u Zadru, Sinju i Zagrebu, pogledajte u priloženim videima.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na utakmici Japana i Hrvatske - 5 Najslađe društvo Premijer Plenković na utakmicu poveo sinčića, a preslatki dječak podržao je svojeg omiljenog nogometaša!

Pročitajte i ovo Ivan Perišić LIVAKOVIĆ HEROJ VATRENIH Hrvatska je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva! Vatreni još jednom prošli nakon 11-eraca!

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene