Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STIŽE POJAČANJE

Navijači putuju u Katar: "Spavanje nas ne zanima, želimo napraviti dobru atmosferu, nije problem ni izgubiti glasnice"

Velike skupine navijača uputile su se u Katar kako bi bodrile Vatrene na utakmici protiv Japana. Nitko uopće ne sumnja u pozitivan rezultat za našu momčad!

U nedjelju iz zagrebačke zračne luke kreće ekipa navijača u Katar. Sa sobom nose dresove, zastave, cijelu opremu kako bi podržali Vatrene na utakmici protiv Japana. Reporterka Dnevnika Nove TV Srna Bijuk prije ukrcaja u avion pitala je jednog od njih sve o detaljima puta.

"U prvom letu ide 80, a u drugom 90 navijača. To je samo mali dio onih koji idu u Katar. Dolazi nam podrška i iz Bosne i Hercegovine i dijaspore. Iz Njemačke, Austrije, čak i iz Kanade dolazi kontigent navijača koji je sretan što smo pobijedili Kanadu. U Katar bi trebalo stići preko 1000 svježih snaga, a 90 posto onih koji su išli na prošle utakmice su ostali", rekao je navijač u išćekivanju leta.

U Katar će stići oko 2 ujutro, ali dug put im ne predstavlja nikakv problem.

"Spavanje nas ne zanima, želimo napraviti dobru atmosferu i da sutra naši daju sve od sebe. Nije nam problem izgubiti glasnice", dodao je.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 5 ODLUČUJUĆA UTAKMICA Kolinda je već tamo, stiže i Milanović: I predsjednik sutra na tribinama bodri Vatrene

Iako su prognoze optimistične, ovo im je takoreći jednodnevni izlet, neki imaju i povratnu kartu već za utorak, koja će možda ostati neiskorištena ili će se kupovati nove ako hrvatska reprezentacija uđe u četvrtfinale, nadamo se da će tako i biti.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene