Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čuvar u jednom brazilskom vrtiću izazvao je požar u kojem je smrtno stradalo četvero četverogodišnjaka, a 25 osoba je hospitalizirano. Sam napadač izdahnuo je u bolnici.


Četvero djece izgorjelo je u požaru u dječjem vrtiću u brazilskom gradu Janauba. Prema pisanju brazilskih medija požar je izazvao pedesetogodišnjak koji je radio kao čuvar u tom vrtiću koji je djecu i sebe polio alkoholom, a zatim zapalio. 

Vezani članci Koronavirus u Brazilu U svijetu više od pet milijuna ljudi zaraženo koronavirusom: Južna Amerika postala novo žarište Koronavirus u Brazilu Brazil prešao Italiju i Španjolsku po broju slučajeva koronavirusa: Samo u subotu gotovo 15.000 novih

Ubojica je zbog opeklina bio hospitaliziran, no nekoliko sati kasnije je umro u bolnici. Djeca koja su poginula u požaru imala su samo četiri godine.

Zbog opeklina je hospitalizirano 25 osoba, među kojima je 14 djece u dobi od 4 i 5 godina.

Povod za ovako sumanut čin još uvijek nije poznat. Prema nekim informacijama on je u toj ustanovi bio zaposlen od 2008. godine, a u rujnu je tvrdio da ima zdravstvene probleme. U vrtić je navodno donio liječničku potvrdu, nakon čega je počinio ovaj užasan zločin.