Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAPADAČ UMRO U BOLNICI

Horor u Brazilu: Čuvar zapalio djecu u vrtiću, poginulo četvero mališana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čuvar u jednom brazilskom vrtiću izazvao je požar u kojem je smrtno stradalo četvero četverogodišnjaka, a 25 osoba je hospitalizirano. Sam napadač izdahnuo je u bolnici.

Četvero djece izgorjelo je u požaru u dječjem vrtiću u brazilskom gradu Janauba. Prema pisanju brazilskih medija požar je izazvao pedesetogodišnjak koji je radio kao čuvar u tom vrtiću koji je djecu i sebe polio alkoholom, a zatim zapalio. 

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Ubojica je zbog opeklina bio hospitaliziran, no nekoliko sati kasnije je umro u bolnici. Djeca koja su poginula u požaru imala su samo četiri godine.

Zbog opeklina je hospitalizirano 25 osoba, među kojima je 14 djece u dobi od 4 i 5 godina.

Povod za ovako sumanut čin još uvijek nije poznat. Prema nekim informacijama on je u toj ustanovi bio zaposlen od 2008. godine, a u rujnu je tvrdio da ima zdravstvene probleme. U vrtić je navodno donio liječničku potvrdu, nakon čega je počinio ovaj užasan zločin. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene