Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čuvar u jednom brazilskom vrtiću izazvao je požar u kojem je smrtno stradalo četvero četverogodišnjaka, a 25 osoba je hospitalizirano. Sam napadač izdahnuo je u bolnici.


Četvero djece izgorjelo je u požaru u dječjem vrtiću u brazilskom gradu Janauba. Prema pisanju brazilskih medija požar je izazvao pedesetogodišnjak koji je radio kao čuvar u tom vrtiću koji je djecu i sebe polio alkoholom, a zatim zapalio. 

Vezani članci Policija, Njemačka Napad nožem u Njemačkoj: Pet osoba ozlijeđeno, jedna se bori za život Nemiri u Njemačkoj Gosti AfD-a napali zastupnike: ''Tko u Bundestag prokrijumčari osobe kojima cilj nije posjet parlamentu nego agitacija, taj mora računati s posljedicama''

Ubojica je zbog opeklina bio hospitaliziran, no nekoliko sati kasnije je umro u bolnici. Djeca koja su poginula u požaru imala su samo četiri godine.

Zbog opeklina je hospitalizirano 25 osoba, među kojima je 14 djece u dobi od 4 i 5 godina.

Povod za ovako sumanut čin još uvijek nije poznat. Prema nekim informacijama on je u toj ustanovi bio zaposlen od 2008. godine, a u rujnu je tvrdio da ima zdravstvene probleme. U vrtić je navodno donio liječničku potvrdu, nakon čega je počinio ovaj užasan zločin.