Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Italiji

Horor misa: Mirno ustao i iskopao si oči

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjernike u jednoj talijanskoj crkvi šokirao je muškarac koji si je usred mise iskopao oči.

Scena koju su opisali lokalnim medijima i koja se dogodila u nedjelju, u gradiću Viareggio pored Pise, nalikovala je onima iz horor filmova - muškarac je samo mirno ustao i iskopao si oči rukama te kolabirao na tlo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena Prometna nesreća u Italiji - 3 strava u italiji FOTO Ferrari se brzinom od 200km/h zabio u zaštitnu ogradu i prepolovio: Od siline udarca preminuli poznati DJ i suputnica

U trenu je nastala pomutnja u crkvi Sant'Andrea. 46-godišnji Aldo Bianchini ležao je na tlu, a njegova majka frenetično mu je pokušavala pomoći. Šokirani svećenik Lorenzo Tanganelli pojurio je pozvati pomoć.

Hitna služba prebacila je Bianchinija u bolnicu, a kirurzi nisu mogli niti nakon višesatne operacije spasiti vid nesretniku. Liječnici su medijima rekli kako im je Bianchini prije operacije samo rekao da je čuo glasove u glavi.

'U 26 godina iskustva nisam vidio ništa slično. Bio je u velikoj agoniji i prekriven krvi. Rekao je kako su mu glasovi u glavi rekli da to učini. za takvo što, potrebna vam je nadljudska snaga', istaknuo je dr. Gino Barbacci.

Otac Tanganelli tek je počeo čitati misu, kad je nastala opća pomutnja. 'Taj muškarac počeo si je trgati lice i tada sam shvatio da si zapravo kopa oči', ispričao je i dodao kako je hitna služba vrlo brzo došla po njega. Misu je kaže nastavio kasnije, ali u gotovo praznoj crkvi. Prije incidenta, u crkvi je bilo 300 ljudi.

U jednom dijelu evanđelja po Mateju, Isus govori svojim sljedbenicima 'ako te desno oko tjera na grijeh, iskopaj ga i baci. Bolje je izgubiti jedan dio tijela, nego da ti čitavo tijelo završi u paklu', citat je koji prenosi Daily Mail.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene