Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako mu je donedavno prijetila doživotna zatvorska kazna, policajac kanibal uskoro bi mogao dobiti smanjenu kaznu.


Gilberto Valle, poznatiji i pod nadimkom 'policajac kanibal' u zatvoru se nalazi od 2012. godine kada je uhićen zbog zavjere oko otmice i ubojstva mlade žene koju je upoznao na internetu. Osim što ju je planirao ubiti, planirao ju je i - pojesti.

Vezani članci Potraga za serijskim silovateljem u Srbiji Otac serijskog silovatelja iz Srbije: "Sram me. Ne želim čuti za njega. On se nikad neće promijeniti" Potraga za serijskim silovateljem u Srbiji Progovorila djevojčica iz Srbije koju je oteo silovatelj: "Mučio me svaki dan. Govorio mi je da će nas policija oboje ubiti"

2013. godine osuđen je, no federalni sudac Paul Gardephe srušio je tu presudu rekavši kako nije bilo dovoljno dokaza protiv Vallea kojem je prijetila doživotna zatvorska kazna.

Planirao skuhati i pojesti ženu, a sad je kuhar u zatvoru

Porota je, naime, 2013. godine zaključila kako Valle nije samo maštao o otmici i ubojstvo već da je to doista i planirao. Sudac pak smatra kako to nije definitivno dokazano što znači da bi točka optužnice vezana uz planiranje otmice mogla pasti, piše Guardian.

Znači li to da bi se policajac kanibal mogao uskoro naći slobodi, znat će se uskoro.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook