Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gužve na talijanskim cestama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dio Talijana krenuo je u subotu na odmor, što je odmah izazvalo zastoje na autocestama, posebice na onoj prema Trstu, odnosno slovenskoj i hrvatskoj granici, gdje je nastala kolona duga 15 kilometara, obznanila je uprava za autoceste ANAS.

Dok je u regiji Liguriji autocesta A10 prema Francuskoj prohodna, u regijama Veneto i Friuli su zastoji, a kolona od 15 kilometara je na autocesti A4 kod mjesta Latisana prema Jadranu.

Pročitajte i ovo Besplatna žičara za sve posjetitelje Sljemena Besplatna vožnja FOTO Pogledajte gužve na sljemenskoj žičari: Građani od jutra pohrlili na uživanje u snijegu Ilustracija sve na jednom mjestu HAK savjetuje vozače: Provjerite što je najvažnije imati sa sobom ako zapnete u gužvi

Prometne gužve su i u Toskani, zatim na jadranskoj autocesti A14 kao i na autocesti Salerno-Reggio Calabria prema Siciliji.

Račna se da će na ljetni odmor u predstojećim tjednima otići 34
milijuna Talijana, obznanjuje danas ustanova za istraživanje javnog mišljenja Swg, koja je ispitivanje provela za udruge hoteljera i ugostitelja (Confesercenti).

Talijani će ovoljetni odmor provesti bliže kućama u odnosu na prošlogodišnji, što znači da će ili ostati u Italiji ili otići u susjedne zemlje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene