Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dio Talijana krenuo je u subotu na odmor, što je odmah izazvalo zastoje na autocestama, posebice na onoj prema Trstu, odnosno slovenskoj i hrvatskoj granici, gdje je nastala kolona duga 15 kilometara, obznanila je uprava za autoceste ANAS.


Dok je u regiji Liguriji autocesta A10 prema Francuskoj prohodna, u regijama Veneto i Friuli su zastoji, a kolona od 15 kilometara je na autocesti A4 kod mjesta Latisana prema Jadranu.

Vezani članci Gužva na pristaništu Valbiska Zbog početka turističke sezone stvaraju se gužve na cestama: Provjerite gdje su najduže kolone Gužve u Dubrovniku - 5 Kako do rješenja problema koji muči jednu od najpoznatijih hrvatskih turističkih destinacija: Gužve u povijesnoj jezgri prate se i - aplikacijama

Prometne gužve su i u Toskani, zatim na jadranskoj autocesti A14 kao i na autocesti Salerno-Reggio Calabria prema Siciliji.

Račna se da će na ljetni odmor u predstojećim tjednima otići 34
milijuna Talijana, obznanjuje danas ustanova za istraživanje javnog mišljenja Swg, koja je ispitivanje provela za udruge hoteljera i ugostitelja (Confesercenti).

Talijani će ovoljetni odmor provesti bliže kućama u odnosu na prošlogodišnji, što znači da će ili ostati u Italiji ili otići u susjedne zemlje.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju