Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

O napretku u procesu priprema za početak pregovora o trećem programu pomoći Grčkoj u četvrtak su na telefonskoj konferenciji razgovorali ministri financija eurozone.


Grčka je na zadovoljavajući način ispunila prvi uvjet za početak pregovora o trećem programu financijske pomoći nakon što je u parlamentu u noći na četvrtak izglasan niz reformskih mjera, priopćila je Europska komisija.

Vezani članci Neredi u Ateni - 1 "Drotovi, van iz naših četvrti": Prosvjednici kamenjem i molotovljevim koktelima krenuli na policiju, oni uzvratili suzavcem i vodenim topovima Slika nije dostupna POSTIGNUT DOGOVOR 'Ovo bi mogao biti početak izlaska iz začaranog kruga recesije'

Grčki vjerovnici - Europska središnja banka, MMF i Europska komisija ocijenili su da su izglasavanjem tih zakon u parlamentu "na vrijeme i na zadovoljavajući način" ispunjeni uvjeti koji postavljeni u dogovoru postignutom na summitu eurozone u ponedjeljak, izjavila je glasnovornica Komisije Annika Breidthardt.

O napretku u procesu priprema za početak pregovora o trećem programu pomoći Grčkoj u četvrtak su na telefonskoj konferenciji razgovorali ministri financija eurozone. Iz ureda predsjednika Euroskupine Jeroena Dijsselbloema najavili da će o rezultatima te konferencije izvjestiti tijekom dana. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook