Obavijesti Video Pretražite Navigacija

George W. Bush stigao u Soči

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik George W. Bush doputovao je u subotu navečer u Soči, na obali Croga mora, na posljednji summit s ruskim kolegom Vladimirom Putinom, javljaju ruske agencije.

Bush koji je stigao u Soči iz Zagreba, treba se odmah po dolasku nakratko sastati s Vladimirom Putinom, nakon čega će večerati u rezidenciji Bočarov ručej (Bočarov potok). Tijekom neslužbenog dijela posjeta predviđeno je, kako prenosi Interfax, da dvojica predsjednika obiđu dio objekata koji se izgrađuju za Zimsku olimpijadu 2014.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dječja posla Putin: Moj pas je veći, jači i brži od Barneya Slika nije dostupna Putin optužuje 'Hodorkovski ima krvi na rukama'

Službeni dio Bushova posjeta predviđen je za nedjelju, kada će razgovarati i s Putinom a zatim i s budućim ruskim predsjednikom Dmitrijem Medvedovom.

Bush i Putin će razgovarati o tome kako dati novi poticaj njihovim odnosima i izgladiti nesporazume oko američkog proturaketnog štita prije nego dužnost predaju svojim nasljednicima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene