Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pratnji libijskog izaslanstva

Gadafijeva supruga i kćer stigle u Tunis

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga i kći libijskoga čelnika Moamera Gadafija prije nekoliko dana doputovale su u Tunis, izvijestio je za Reuters u srijedu visoki tuniski predstavnik snaga sigurnosti.

Gadafijeva supruga Safia i njegova kći Aiša otputovale su u Tunis s libijskim izaslanstvom 14. svibnja i nalaze se na otoku Džerbi, rekao je dužnonik koji je želio ostati anoniman. "Trebale su otputovati jučer, no još uvijek su u Džerbi", rekao je.

Pročitajte i ovo Ursula Von der Leyen i Kais Saied Olakšanje za obje strane EU i Tunis potpisali strateško partnerstvo: "Riječ je o novoj etapi važnoj za cjelovito rješavanje migrantske krize" Tuniški ribari Tragedije u Sredozemlju Izvlačenje tijela postalo je poput izvlačenja ribe: "Prvi put sam se uplašio, a onda sam se naviknuo"

>> Gadafi se pojavio u javnosti i opovrgnuo glasine o smrti

Nije se znalo da su dvije žene putovale sa Šokri Ganemom, visokim predsjednikom libijske nacionalne naftne korporacije, za kojega se vjeruje da je također doputovao u Tunis te se čini da je prebjegao. Libijski dužnosnici u Tripoliju nisu željeli komentirati događaj. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene