Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pljačkaši su uhićeni, a optužuju se da su hidrauličnim bušilicama pljačkali draguljarnice.


Protiv osmero članova jedne obitelji francuska policija podignula je u srijedu optužnicu zbog pljački nekoliko draguljarnica pomoću hidrauličnih bušilica kojima su probijali zidove i stropove.

Vezani članci Građani se pred Klaićevom opraštaju od preminule djevojčice - 4 Podignuta optužnica protiv roditelja dvoipolgodišnje djevojčice čija nas je smrt šokirala: Terete majku da ju je gurnula Granični prijelaz, ilustracija Umjesto da prijavi osuđenika koji ilegalno prelazio granicu, hrvatski policajac ga vozio službenim autom

Vlasti su istraživale sedam sličnih pljački počinjenih krajem 2009. u okolici Pariza. Analiza DNA iz jedne provale dovela je policiju do osumnjičenog, njegova rođaka i rođakova 56-godišnjeg oca koji su provaljivali te još petero članova obitelji koji su ukradenu robu prodavali.

Osumnjičena osmorka pritvorena je u sjevernom pariškom predgrađu Saint-Denis, prenosi policija. Pretražujući njihove stanove, inspektori su pronašli nakit, revolver, opremu za bušenje zidova i 20.000 eura. (Hina)