Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Godišnje okupljanje

FOTO: Sjaj i raskoš ruske elite na Sajmu milijunaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska ekonomija jedna je od onih koje su najviše pretrpjele u globalnoj recesiji, no to nije spriječilo ruske bogataše da se okupe u Moskvi i pokažu kakav si luksuz još uvijek mogu priuštiti.

Ono što su pokazali javnosti na Sajmu milijunaša (Millionaire Fair), impresioniralo bi mnoge. Brzi automobili, čistokrvni pastusi, mobiteli s kućištem od čistog zlata, samo su neki od luksuza, koje su ruski bogataši pokazali svijetu. Nakon gotovo dva desetljeća od raspada SSSR-a, malo koja stvar može prikazati kakve je drastične promijene kapitalizam unio u tu zemlju.

Pročitajte i ovo Sajam maslina - 4 Najavljena dobra godina Cijena mnogima omiljenog ulja u godinu dana porasla više od 40 posto, proizvođači objašnjavaju zašto je to tako Andrej Plenković u Virovitici komentirao aktualne teme Plenković o upadu policije u Ministarstvo kulture i kontroverzi oko Turudića: "Nismo mi veslo sisali ovdje osam godina"

'Danas se sve može naći ovdje u Moskvi, a samo 20 godina ranije, bili smo daleko iza američkih i europskih velegradova', rekla je 22-godišnja Oksana, koja je samu sebe nazvala 'party djevojkom ruskog visokog društva', prenosi Deutche Welle. Ipak, ove je godine sajam ruskih bogataša bio znatno slabiji nego lani, a i prostor im je za tri četvrtine manji od prethodnog, a jedina mu je prednost što se nalazi u središtu Moskve.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene