Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tisuće vjernika pohrlilo je u malu crkvu u Argentini, nakon svjedočanstava kako iz prikaza Isusa Krista u njoj, curi krv.


Crvena tekućina snimljena je kako curi s čela niz lice, a radi se o prikazu Isusove posljednje večere s apostolima. Otac Jorge Gandur, lokalni svećenik, rekao je kako krv curi iz jedne od rana na lijevoj strani Isusovog čela, koja je nastala od krune od trnja, prenosi Daily Mail. Međutim, Isus je 'krunu' dobio tek nakon posljednje večere, a na prikazu nema tragova rana od krune, ili krune na glavi.

Vezani članci Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Bivša je zbog njega završila na liječenju, nedavno je oženio slavnu manekenku, a sad tvrdi da mu je uzor Isus Krist Muškarac skočio na pozornicu tijekom predstave Pasija Krista i udario rimskog vojnika (Screenshot YouTube) Spašavao Isusa od razapinjanja: Muškarac skočio na pozornicu tijekom predstave i udario rimskog vojnika

Crvene mrlje prvi put su primijećene prošlog petka, a primijetila su ih dvojica muškaraca, koja su dolazila na misu u crkvi Svetog srca Isusovog u mjestu Yerba Buena. Odmah su obavijestili oca Gandura o događaju, a ovaj je uzeo uzorke tekućine i dao ju analizirati, kako bi se vidjelo radi li se o ljudskoj krvi. Nakon toga, za 'krvave suze' saznali su i lokalni mediji, a potom i lokalno stanovništvo.

Dvije ulice, na putu do crkve, ispunjene su stotinama vjernika, koji se plačući mole. Crkva je nedjeljnu misu, zbog posjećenosti, morala održati na ulici. Otac Gandur ipak je opreza i tvrdi kako ne podupire prijevare. 'Nešto se dogodilo ovdje, što će Božja mudrost na vrijeme rasvijetliti', zaključio je. katolička crkva oprezna je u rješavanju takozvanih 'privatnih svjedočanstava', jer su se mnoga dosad pokazala lažnima.