Tigar je muškarca zgrabio za vrat i počeo vući dalje od ograde dok su ga šokirani svjedoci pokušali omesti bacajući na njega kamenje i sve čega su se dohvatili.


Dvadesetogodišnjeg muškarca ubio je tigar u Zoološkom vrtu u New Delhiju. Svjedoci su ispričali kako je bio alkoholiziran te se u jednom trenutku popeo na zid i skočio u prostor u kojem se nalazio bijeli tigar, piše Daily Mail.

Tigar ga je zgrabio za vrat i počeo vući dalje od ograde dok su ga šokirani svjedoci pokušali omesti bacajući na njega kamenje i sve čega su se dohvatili. Da stvar bude gora, sve su zabilježili kamerama. Fotografije koje su objavljene na internetu pokazuju ogromnog tigra kako stoji iznad svoje žrtve koja se sklupčala pokušavajući glavu zaštititi rukama.

VIDEO Dječak (11) milovao tigra, a onda...: 'Umrijet ću, ne osjećam ruku'

Tigar se sa svojom žrtvom 'igrao' 15-ak minuta, kažu svjedoci, no žrtvi nitko nije uspio pomoći. Dok je osoblje, nakon dva sata, uspjelo zatvoriti tigra u kavez, muškarac je već bio mrtav.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Dječak (11) milovao tigra, a onda...: 'Umrijet ću, ne osjećam ruku' Slika nije dostupna VIDEO Tigar skočio na ženu...


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook