Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napao ga

VIDEO Dječak (11) milovao tigra, a onda...: 'Umrijet ću, ne osjećam ruku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak kojem je tigar otkinuo ruku u brazilskom zoološkom vrtu najbolji je dokaz da upozorenja o nepribližavanju postoje s razlogom.

Dječak (11) ostao je bez ruke u jednom brazilskom zoološkom vrtu kada je odlučio pomilovati tigra kroz rešetke kaveza. Životinja ga je napala.

Pročitajte i ovo Njemačka policija Napad u Njemačkoj Političar brutalno pretučen dok je lijepio plakate, mora na operaciju: "Niče sjeme koje su posijali desničarski ekstremisti" Ilustracija Kijev bez komentara Ukrajina napala ruske snage na Krimu američkim raketama velikog dometa

'Umrijet ću, ne osjećam ruku', povikao je dječak, tvrde svjedoci napada. Među njima je navodno i dječakov trogodišnji brat.

VIDEO Tigar skočio na ženu...

Na snimkama nadzorne kamere vidi se da je otac taj koji mu je dopustio da prijeđe sigurnosne barijere unatoč postavljenim upozorenjima.Ricardo Espindola koji se također zatekao u ZOO-u u vrijeme napada rekao je da je dječak tigru davao komadiće mesa i milovao ga.

'Završio sam s gledanjem životinja i otišao, a onda sam čuo vriskove', ispričao je. Vratio se do tigrovog kaveza i ugledao oca kako trči s dječakom kojem je ruka bila obješena. Nazvao je hitnu pomoć.

Vrebali ih tigrovi: Muškarci pet dana bili zarobljeni na drvetu

'Bio je u šoku, pričao gluposti i govorio da će umrijeti', prisjetio se dječakove reakcije. U bolnici su 11-godišnjaku navodno djelomično amputirali ruku.

Čuvari tvrde da je tigar Hu jedan od najslađih u zoološkom. Međutim upozorenja o nepribližavanju postoje s razlogom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene