Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Seksualno zlostavljanje

AUDIO SNIMKE RAZOTKRILE SKANDAL 'Ne mogu više izdržati, moram je vidjeti golu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka koja je podignula tužbu protiv bivšeg šefa zbog seksualnog zlostavljanja, tvrdi da za to ima čvrste dokaze.

Djevojka koja je podignula tužbu protiv bivšeg šefa zbog seksualnog zlostavljanja, tvrdi da ima dokaze, audio snimke na kojima se čuje kako šef govori da ne može raditi s njom ukoliko ne pristane na seksualni odnos.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Sukob s predsjednikom Butković odgovorio na izjave o "bratovu poslu s kamionima" i poslao novu poruku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

'Jednostavno više ne mogu', rekao je milijunaš Adam Victor, vlasnik američke tvrtke TransEnergy u jednom od tajno snimljenih razgovora, piše News.com.

'Moram je vidjeti golu. Ne mogu više podnijeti biti pokraj nje bez da stupimo u seksualni odnos. Postalo je preteško', čuje se u jednom od audio snimaka koje je Eve Khatskevich priložila kao dokazni materijal na sudu.

PROSLAVILA JE OLUJA Kako je izvještaj o vremenu postao hit na internetu

'Da smo spavali zajedno, Eve bi još uvijek bila ovdje, na istom radnom mjestu, radila bi i gradila svoju karijeru. Možda sam slab, mislio sam da možemo ostvariti vezu bez da ugrozimo odnos na radnom mjestu', govorio je Viktor drugoj zaposlenici tvrtke, Nazym Toktassynovoj, koja je snimila audiozapise.

'Bila je jednostavno prelijepa za mene, no nikako nisam mogao prevladati želju za seksom s njom. Bio sam spreman dopustiti joj da ima dečka, ukoliko bi spavala sa mnom', čuje se u jednoj audio snimci koju je Toktassynova snimila prilikom jednog od razgovora sa šefom.

Toktassynova, inače cimerica Khatskevicheve, u prosincu 2014. godine pokrenula je vlastitu tužbu protiv svog šefa zbog, kako tvrdi, pokušaja silovanja.

Adam Viktor tvrdi da je upravo on zaslužan za 'dobar' put djevojaka jer ih je 'spasio' iz bordela u kojem su, kako tvrdi, radile kao prostitutke.

Njegova obrana pokušava osporiti audio zapise na sudu, jer tvrde, nisu autentični i ne mogu biti dokazni materijal.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene