Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Euro lutrija: Izvučeni dobitnici 100 milijuna funti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvučeni su dobitnici najvećeg jackpota u Europi koji iznosi 100 milijuna funti. Iako je takvih sretnika čak 15 neće biti problem podijeliti poveći iznos. Brojevi koji su im donijeli sreću su: 14, 29, 31, 33, 37 i joker brojevi 01 i 02.

Cijeli iznos nije osvojila jedna osoba jer nije izvučena cijela dobitna kombinacija. 

Pročitajte i ovo Ilustracija NAJVEĆI SRETNIK NA SVIJETU Izvučen najveći jackpot svih vremena: Iznos je vrtoglavo nestvaran Ilustracija POWERBALL Naciju trese groznica zbog jackpota od gotovo 2 milijarde dolara: Veće su im šanse da ih pogodi grom, ali svi stoje u ogromnim redovima

Tako će svaki od 15 dobitnika dobiti oko 7 milijuna funti.

Euro lutrija igra se u devet europskih zemalja i to u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Španjolskoj, Austriji, Belgiji, Irskoj, Luxemburgu, Portugalu i Švicarskoj.

Za sve one koji se žele okušati u Euro lutriji nekoliko 'brojčanih' savjeta: broj koji se najčešće izvlači je 50, i bio je izvučen čak 39 puta, a najčešći joker broj je 6 i pojavio se na izvlačenju čak 60 puta. 

Najveći dobici na lutriji ikada podijeljeni su u SAD- u, iako su vlasnici tih dobitaka dobili manju svotu zbog velikog poreza za igre na sreću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene