Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan egipatski mesar toliko se uživio u svoj posao da je zaklao i svoju ženu, te njeno meso prodavao u svojoj mesnici.


Egipatski mesar posvađao se sa svojom ženom i toliko je poludio da ju je doslovce zaklao, skinuo kožu i kosti, te njeno meso prodavao svojim kupcima kojima je rekao kako je to zapravo mlada janjetina i to 230 drahmi po kilogramu.

>> Stravičan čin: Ruski kanibal od žrtve napravio kobasice, sve snimio i stavio na internet

Vezani članci Željko Cvrtila (Foto: Dnevnik.hr) Kriminalist o hladnokrvnoj likvidaciji u Omišu: ''Ubojica je očito pomno pratio metu, sumnjam na osobnu osvetu'' Roditelji ubijene žene (Foto: Vijesti Nove TV) Otac žene čije je tijelo pronađeno u septičkoj jami o zetu: "Kad je upitan što je sa septičkom, igla na poligrafu je 'zaigrala' jače"

Mesara je raskrinkala jedna mušterija nakon što je posumnjala da meso koje je kupila baš i nije janjetina. Istog trena o tome je obavijestila policiju koji su mesara uhitili.

On je uskoro priznao ubojstvo svoje supruge, a ostaci ženina tijela pronađeni su u hladnjaku u mesnici, te u njihovu stanu. Mesar je izjavio kako je svoju ženu ubio jer ga nije slušala.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.