Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hvalio se 'kulinarstvom'

Stravičan čin: Ruski kanibal od žrtve napravio kobasice, sve snimio i stavio na internet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski mladić, koji radi kao kuhar, priznao je da je ubio čovjeka te od njegovog leša radio kobasice i mesne okruglice. Ne samo to, već je priznao i kako je svoj gnusni čin kuhanja ljudskih ostataka snimao i objavio putem videa na internetu.

Policiji grada Murmanska taj se kanibal hvalio svojim 'kulinarskim umijećima', a posebno jelima od rebaraca. Sve je snimio i objavio putem interneta, no policija je te zaprepašćujuće i šokantne snimke uklonila. Mladić je policiji priznao i kako ima neodoljivu želju za ljudskim mesom te da je žrtve nalazio koristeći se oglasima na gay internetskim stranicama.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!" Pogreb Alekseja Navaljnog Mora odraditi pokoru Suspendiran svećenik koji je vodio pogrebni obred za Navaljnog: Bit će poslan u drugu crkvu da čita psalme

Njegova žrtva bio je 32-godišnji muškarac, kojeg je ovaj bjesomučno prvo izbo nožem, da bi mu potom odrubio glavu te odsjekao stopala. 'On je rekao kako je htio pokušati pojesti najmanje 10 ljudi u budućnosti', rekao je medijima istražitelj Fedor Bludenov, a prenosi Daily Mail.

Bludenov je dodao kako 21-godišnji Ivan L. nije mrzio gay muškarce, već je računao na diskreciju koja je uobičajena praksa među tom populacijom, a smatrao je da će ga se i teže uhvatiti zbog toga. Ipak, nije računao na majku svoje žrtve, koja je policiji dala detaljan uvid u internetske stranice koje je njezin sin koristio da bi pronašao partnera. To je i dovelo do uhićenja 21-godišnjeg kanibala.

Murmansk slično zvjerstvo nije zabilježio već posljednjih 20 godina, istaknuo je neimenovani policijski izvor, a Ivanu L., koji je inače iz imućne obitelji, prijeti zatvorska kazna od 15 godina, ukoliko ga sud proglasi krivim.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene