Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ruski mladić, koji radi kao kuhar, priznao je da je ubio čovjeka te od njegovog leša radio kobasice i mesne okruglice. Ne samo to, već je priznao i kako je svoj gnusni čin kuhanja ljudskih ostataka snimao i objavio putem videa na internetu.


Policiji grada Murmanska taj se kanibal hvalio svojim 'kulinarskim umijećima', a posebno jelima od rebaraca. Sve je snimio i objavio putem interneta, no policija je te zaprepašćujuće i šokantne snimke uklonila. Mladić je policiji priznao i kako ima neodoljivu želju za ljudskim mesom te da je žrtve nalazio koristeći se oglasima na gay internetskim stranicama.

Vezani članci Slika nije dostupna Stravična nesreća u Rusiji: Autobus s mosta pao na zaleđenu rijeku u Sibiru, najmanje 19 poginulih Vladimir Putin (Foto: AFP) Slobodan vikend, slobodan dan? Njet: "Putin radi kao visoka peć koju je nemoguće ugasiti - non-stop"

Njegova žrtva bio je 32-godišnji muškarac, kojeg je ovaj bjesomučno prvo izbo nožem, da bi mu potom odrubio glavu te odsjekao stopala. 'On je rekao kako je htio pokušati pojesti najmanje 10 ljudi u budućnosti', rekao je medijima istražitelj Fedor Bludenov, a prenosi Daily Mail.

Bludenov je dodao kako 21-godišnji Ivan L. nije mrzio gay muškarce, već je računao na diskreciju koja je uobičajena praksa među tom populacijom, a smatrao je da će ga se i teže uhvatiti zbog toga. Ipak, nije računao na majku svoje žrtve, koja je policiji dala detaljan uvid u internetske stranice koje je njezin sin koristio da bi pronašao partnera. To je i dovelo do uhićenja 21-godišnjeg kanibala.

Murmansk slično zvjerstvo nije zabilježio već posljednjih 20 godina, istaknuo je neimenovani policijski izvor, a Ivanu L., koji je inače iz imućne obitelji, prijeti zatvorska kazna od 15 godina, ukoliko ga sud proglasi krivim.